Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk

Voor 11.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Geboortekaarten

LuckyCards heeft kaarten voor elke gebeurtenis, zo ook voor de geboorte van een kleintje. Bekijk onze collecties, we hebben geboortekaarten voor jongens, meisjes en tweelingen. Maak een keuze uit diverse stijlen zoals bijvoorbeeld klassiek, hip & trendy, stoer of met dieren. Voeg eigen teksten, foto's of afbeeldingen toe vanuit de ontwerptool en maak een kaartje dat niemand anders heeft!


Toon filters

Supersimpel geboortekaarten bestellen

Stapels geboortekaartenboeken doorworstelen behoort nu tot het verleden. Bij ons bepaalt u zelf hoe uw geboortekaart er uit komt te zien. Mooie illustraties en vrolijke afbeeldingen staan tot uw beschikking, of maak een keuze uit de geboortekaarten die al aanwezig zijn. Natuurlijk hebben wij in ons assortiment thema's waarbinnen u een keuze kunt maken. Geboortekaarten maken kunt u dus helemaal zelf! Bij Luckycards kunt u uw kaartje maken in een paar stappen. Een foto geboortekaart maken of een combinatie ervan kan natuurlijk ook. Met onze online ontwerptool, geschikt voor gebruik op pc, tablet en smartphone, wordt een kaartje maken pas echt leuk!


Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wilt u echt weten welke papiersoort het mooiste bij uw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door u gekozen papiersoort. Dan heeft u het beste beeld en komt u niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijgt u gratis 120 grams witte enveloppen bij uw kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. U kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kunt u ook vooraf bestellen zodat u die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Uw mooie kaarten verzegelen in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt uw zelf ontworpen kaartje helemaal af. U kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van uw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid