Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk

Voor 11.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Kerstkaarten

De perfecte kerstkaart met een persoonlijke boodschap maakt u samen met LuckyCards. We hebben tientallen kerstkaarten voor u klaar staan die u in een aantal stappen zelf online kunt aanpassen. Voeg uw eigen tekst toe, plaats een leuke afbeelding of één of meerdere eigen foto's en u kunt uw kerstkaarten bestellen. Als u de kerstkaarten voor 13.00 uur besteld, worden ze dezelfde dag nog verstuurd naar het opgegeven adres.


Toon filters

Eigen ontwerp

Bent u echt creatief en wilt u graag uw eigen ontwerp laten drukken? Dan heeft onze uitgebreide ontwerptool alle opties en mogelijkheden om, zonder het downloaden van software, uw eigen persoonlijke en unieke kerstkaart te ontwerpen. Start hiervoor wel vanaf een blanco kaart. Wanneer u klaar bent met uw ontwerp kunt de kaarten eenvoudig bestellen vanuit de ontwerptool.


Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wilt u echt weten welke papiersoort het mooiste bij uw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door u gekozen papiersoort. Dan heeft u het beste beeld en komt u niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijgt u gratis 120 grams witte enveloppen bij uw kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. U kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kunt u ook vooraf bestellen zodat u die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Uw mooie kaarten verzegelen in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt uw zelf ontworpen kaartje helemaal af. U kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van uw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid