Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk

Voor 11.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Uitnodigingskaarten

Geeft u binnenkort een feestje? Dan wilt u uw gasten natuurlijk op een originele en persoonlijke manier uitnodigen. Dat kan supersimpel en snel bij LuckyCards. We hebben uitnodigingskaarten in onze collectie voor een kinderfeestje, jubileum, verjaardag, doop, communie of gewoon voor een leuk feestje. U kunt alle uitnodigingen zelf bewerken en direct online bestellen met onze gemakkelijke ontwerptool.


Toon filters

Iets te vieren? Ontwerp uw uitnodigingskaart zelf

Wilt u uw eigen uitnodigingskaart te maken? Vanaf nu kan dit met onze handige online ontwerptool! In een aantal stappen maakt u een persoonlijke en originele kaart. Start met een blanco kaart of kies uw favoriete kaart uit onze collectie en maak hem zelf naar eigen wens af. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!


Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wilt u echt weten welke papiersoort het mooiste bij uw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door u gekozen papiersoort. Dan heeft u het beste beeld en komt u niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijgt u gratis 120 grams witte enveloppen bij uw kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. U kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kunt u ook vooraf bestellen zodat u die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Uw mooie kaarten verzegelen in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt uw zelf ontworpen kaartje helemaal af. U kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van uw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid