Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk

Voor 11.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Hoe werkt het?

Bij LuckyCards bekijkt u gemakkelijk alle kaarten, kunt u ze supersimpel aanpassen of helemaal zelf ontwerpen en gemakkelijk bestellen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Op uw accountpagina kunt u de afhandeling van uw bestelling nauwkeurig volgen. Indien u nog geen tekstbestand heeft aangeleverd, kunt u deze op uw accountpagina toevoegen aan de bestelling. Hetzelfde geldt voor een eventuele foto.

Als u niet zeker weet of u het kaartje wel goed heeft ingedeeld, is het aan te raden om ons naar uw ontwerp te laten kijken. We zorgen er dan voor dat uw zelf gemaakte kaartje toch professioneel wordt opgemaakt. Uw eigen versie blijft overigens gewoon bewaard, voor het geval dat u toch u eigen indeling wil gebruiken.

Hoe vraag ik een proefdruk aan?
Klik daarvoor op 'bestellen' achter de bewuste kaart, vul uw gegevens in, klik op 'verder bestellen' en kies 'proefdruk'.

Wat kost een proefdruk?
Iedere eerste proefdruk is gratis met uitzondering van magneetkaarten en geboortebanners. Uw tweede en derde proefdrukken zijn bij ons ook gratis! (Mits het echt gaat om proefdrukken, anderszins behouden wij het recht om bij misbruik kosten in rekening te brengen.)

Wanneer alles goed is, kunt u de proefdruk via uw accountpagina goedkeuren
Wordt de proefdruk op een werkdag vóór 13.00 uur goedgekeurd, dan worden de kaartjes dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Wordt de leesproef later goedgekeurd, dan worden de kaartjes de volgende werkdag gedrukt en verzonden.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid