Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk

Voor 11.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Trouwkaarten

Op zoek naar een trouwkaart die een van de mooiste dagen van jullie leven aankondigd? LuckyCards maakt het mogelijk om eenvoudig en snel de mooiste huwelijksuitnodigingen zelf te maken met onze online ontwerptool. Met een ruime collectie trouwkaarten is er voor iedereen de perfecte kaart te vinden.


Toon filters

Alle kaarten voor uw bruiloft maakt u eenvoudig zelf

Of het nu om een save-the-date kaart, trouwkaart of het bedankkaartje voor achteraf gaat, bij LuckyCards bent u aan het juiste adres. Maak een keuze uit onze voorbeeldkaarten of start vanaf een blanco kaart, en gebruik bijvoorbeeld een mooie foto van jullie samen. Maak de kaart in het thema of kleuren van uw bruiloft, gebruik een bijpassend lettertype, voeg hartjes, bloemen of een van onze andere thema-afbeeldingen toe en bestel een gratis proefdruk.

Tips voor uw trouwkaart

Vermeld de trouwlocatie, de receptie en het feest. Vergeet vooral de datum niet, jullie namen en de ceremoniemeester. Het is mogelijk om twee varianten op uw trouwkaart te maken, zodat u aparte uitnodigingen kan versturen naar de dag- en avondgasten. Een andere mogelijkheid is inlegkaartjes gebruiken om uw gasten uit te nodigen voor de ceremonie, het diner of het feest.
Maak het eventuele save-the-date kaartje en bedankkaartje in dezelfde stijl als de trouwkaart. Zo wordt het één geheel.


Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wilt u echt weten welke papiersoort het mooiste bij uw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door u gekozen papiersoort. Dan heeft u het beste beeld en komt u niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijgt u gratis 120 grams witte enveloppen bij uw kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. U kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kunt u ook vooraf bestellen zodat u die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Uw mooie kaarten verzegelen in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt uw zelf ontworpen kaartje helemaal af. U kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van uw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid