Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk

Voor 11.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Papiersoorten, enveloppen en sluitzegels

Papiersoorten

Uit welke papiersoorten kan ik kiezen?
Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen.
Wilt u echt weten welke papiersoort het mooiste bij uw kaart past? Vraag dan een GRATIS proefdruk aan op het door uw gekozen papiersoort. Dan heeft u het beste beeld en komt u niet voor verrassingen te staan!

Let op: proefdrukken zijn enkele kaarten die meer bewerkingen ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen op bijvoorbeeld de vouwrand. De kaartjes die u als oplage ontvangt, zullen altijd netjes verpakt en verstuurd worden.

Wit gestreken karton - 300 grams
Populairste papiersoort. Warm witte stevige papiersoort met een gladde coating en matte uitstraling. Dit is een papiersoort die niet glimt, maar wel glad aanvoelt. Dus net of er een mat laagje overheen ligt.

Wit natuurkarton - 300 grams
Stevige, helderwitte matte papiersoort zonder coating. Zeer geschikt voor kleurrijke ontwerpen. Door de helderwitte papiersoort worden de kleuren mooi helder en fris weergegeven. De uitstraling is neutraal en modern.

Crème (Biotop) - 300 grams papier
Stevige papiersoort met een mat uiterlijk. In de kleur crème. Let op: bij lichte kleuren komt de tint van het papier door het beeld heen. Hierdoor kan de kleur afwijken van wat u in gedachten had. Ook daarom bestelt u eenvoudig uw GRATIS proefdruk.

Luxe glinsterend wit karton - 250 grams papier
Glinsterende papiersoort met een wit metallic effect in het papier, wat zorgt voor een chique uitstraling. Wilt u uw kaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor dit luxe glinsterend papier. De glans/glitter geeft de kaart een luxe klassieke uitstraling voor een extra feestelijk gevoel. Let op: de metallic verliest in kracht waar veel inkt is gebruikt.

Creme Conqueror - 250 grams papier
Crèmekleurige papiersoort met een duidelijk lijnenstructuur. Uitermate geschikt voor klassieke ontwerpen.

Enveloppen

Welke enveloppen zijn gratis bij mijn kaarten?
Standaard krijgt u 120 grams witte enveloppen gratis bij uw kaartjes. De enveloppen kan u ook vooraf al bestellen zodat u die alvast kunt schrijven. Kunnen de kaarten extra snel op de post als de kaarten geleverd zijn.

Kan ik ook gekleurde enveloppen kiezen?
Jazeker. U heeftt de keuze uit zes verschillende gekleurde enveloppen. Een roze, blauwe, gele, groene, en rode envelop kost € 0.10 per envelop. De zwarte envelop kost € 0.15 per envelop.

Kan ik de enveloppen ook eerder krijgen?
Dat is mogelijk. We rekenen hiervoor € 27,00. U betaalt de enveloppen vooraf. U krijgt vervolgens van ons een digitale giftcard t.w.v. € 20,00. Bij de bestelling van uw kaartjes kunt u deze giftcard verzilveren. De vooraf geleverde enveloppen kosten uitendelijk dus € 7,00, oftewel u betaalt alleen de verzendkosten.

Kan ik de adressen ook door jullie op de enveloppen laten drukken?
Ja, ook dat is mogelijk! Wij kunnen ze ook voor u verzenden. Het enige wat u moet doen is een exceldocument invullen met uw eigen adressen en deze naar ons mailen onder vermelding van uw ordernummer. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw exceldocument, neem dan even contact met ons op. Dan sturen we een stramien die u zo kunt vullen. De kosten bedragen hiervoor € 0,30 per adres exclusief portokosten. Het totaalbedrag (portokosten en enveloppen bedrukken) kan pas berekend worden nadat wij uw adressenlijst hebben ontvangen. U ontvangt van ons dan een betaallink voor het totaalbedrag. Voor kaarten met een speciale afwerking (denk aan foampads, touwtjes of een speciale vouwwijze) geldt een meerprijs. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Sluitzegels om de envelop mee te pimpen

Een super leuk product voor bij uw kaartjes - de sluitzegels!
Dit maakt uw eigen ontworpen geboortekaartje, trouwkaart, verhuiskaart of uitnodiging helemaal af. U kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van uw kaartjes. Een velletje bevat 24 zegeltjes. De prijs van 1 velletje is € 4,50. Wilt u de sluitzegels al eerder in huis hebben? Mail ons dan gerust. Dan zorgen wij dat ze uw kant op komen! U kunt deze bestellen in de winkelwagen.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid