Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk

Voor 11.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Verhuiskaarten

Of u nu voor het eerst op uw zelf gaat wonen, gaat samenwonen, uw droomhuis gevonden heeft of verhuisd met uw zaak, met een unieke verhuiskaart geeft u een adreswijziging op een leuke manier door aan familie, vrienden of zakelijke relaties. Neem snel een kijkje in onze collectie verhuiskaarten. Heeft u hét kaartje gevonden? Pas dan in een aantal stappen uw kaartje aan. Voeg illustraties, foto's en teksten toe en ontwerp tot u helemaal tevreden bent.


Toon filters

Maak eenvoudig een leuk verhuisbericht

Heeft u onze collectie verhuiskaarten bekeken en een geschikte kaart gevonden? Maak dan uw kaart helemaal naar eigen wens af met onze online ontwerptool. In enkele stappen maakt u een persoonlijke en originele verhuiskaart. Na uw bestelling verzenden we de kaarten binnen 24 uur naar het adres dat u aan ons heeft doorgegeven.


Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wilt u echt weten welke papiersoort het mooiste bij uw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door u gekozen papiersoort. Dan heeft u het beste beeld en komt u niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijgt u gratis 120 grams witte enveloppen bij uw kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. U kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kunt u ook vooraf bestellen zodat u die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Uw mooie kaarten verzegelen in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt uw zelf ontworpen kaartje helemaal af. U kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van uw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid