Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk

Voor 11.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht binnen 8 dagen aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
LuckyCards
Schoolstraat 21
9255 Buggenhout, Belgiƫ
Telefoon: 0032 52 333 123
E-mail: drukkerij@robijns.be

Wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 08.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 17.30 uur.
Op vrijdag zijn we bereikbaar van 08.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 15.00 uur.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht uw klacht meer tijd in beslag nemen dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Niet goed, geld terug garantie
Wij staan er voor in dat onze producten en dienstverlening voldoen aan de overeenkomst, de in ons aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de koopovereenkomst bestaande wettelijke bepalingen en overheidsvoorschriften. Indien dit niet het geval is, neem contact met ons op.

Niet tevreden over uw bestelling of onze dienstverlening? Wij sturen u een nieuw product of u krijgt uw geld terug.
Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Neem een foto van het product waarover u niet tevreden bent.
2. Stuur de gemaakte foto naar onze klantenservice
3. Wij nemen contact met u op om het op te lossen!

U mag binnen maximaal 48 uur een reactie van ons verwachten.

Let op: het bovenstaande geldt alleen als een door ons geleverd product gebreken vertoont die tijdens ons productieproces zijn ontstaan. De regeling is dus niet van toepassing als u bijvoorbeeld zelf foto's met een te lage resolutie of een te hoge compressie heeft aangeleverd of wanneer u een product bij nader inzien niet mooi vindt.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid