Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk

Voor 11.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Rouwkaarten

Afscheid nemen van een geliefde is en blijft moeilijk. Er komt veel op u af. LuckyCards helpt u graag in deze moeilijke periode met het ontwerpen en maken van uw rouwkaarten, rouwbrieven, bidprentjes, bedankt kaartjes. We hebben een groot assortiment, allemaal aan te passen met een eigen foto en tekst.


Toon filters

Rouwkaarten, bidprentjes, rouwbrieven en bedanktkaarten

Maak een keuze uit de collectie rouwkaarten. U kunt de teksten gemakkelijk aanpassen en er eventueel een afbeelding bij plaatsen.
De rouwbrieven kunt u in verschillende formaten opmaken en bestellen. De designs die voor u klaar staan kunnen als brief en als bidprentje gemaakt worden.

Rouwkaarten, bidprentjes, rouwbrieven en bedanktkaarten met een eigen ontwerp of foto maakt u gemakkelijk zelf. Upload uw afbeelding en/of foto gemakkelijk via Instagram of Facebook en maak op deze manier uw eigen ontwerp op een blanco kaart.

Heeft u een eigen ontworpen kaart of een kaart uit onze collectie gemaakt, vraag dan eerst een gratis proefdruk aan. Proefdrukken die voor 13.00 uur besteld zijn worden dezelfde werkdag gemaakt en verzonden.

Heeft u hulp nodig met uw bestelling neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met uw vragen, opmerkingen of speciale wensen. Ons team staat voor u klaar.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid